Dränering i Skåne, Lund, Osby och Kristianstad

Nu får du hjälp med din dränering!

Med hjälp av PA:s mark o schakt entreprenad AB kan du anlita ett professionellt företag, som sysslar med dränering i Skåne, Lund, Osby och Kristianstad. På vårt företag får man erforderlig hjälp med det mesta som rör dränering. Här finns det kunskap och den erfarenhet som våra medarbetare har är väldigt omfattande. De har nämligen många års erfarenhet av att ha hjälpt kunder med projekt inom dränering.

Här får alla hjälp!

PA:s mark o schakt entreprenad AB hjälper självfallet både dig med ett stort behov och dig med litet mer knappa behov. Vårt företag jobbar både med privatperson och med dem som representerar ett företag eller en bostadsrättsförening med mera. PA:s mark o schakt entreprenad AB tycker att alla kunder är lika mycket värda och själva idén med företaget är att kunna hjälpa så många som möjligt med någonting inom dränering i Skåne.

Alla tjänster som erbjuds

Vårt företag, PA:s mark o schakt entreprenad AB, hjälper dig med allt inom markarbete, husgrunder, husdränering, avloppsanläggning, infiltrationer, plattläggarna, kantstensättning med mera.

Nöjda kunder

PA:s mark o schakt entreprenad AB vill att alla dess kunder skall vara helt nöjda med all den hjälp som de får hjälp med. Ambitionen är att alla kunder skall vara 100 procent nöjda. Om det dock är någon som är missnöjd med något som han eller hon har fått hjälp av oss med, så rättar vi självfallet till detta helt kostnadsfritt. Det är vidare alltid du som kund som avgör hur mycket hjälp du vill ha av oss.

Med gedigen kunskap inom dränering